Zakelijk bellen via de beste VoIP provider van Nederland

Op basis van prijs en kwaliteit hebben wij voor u de beste VoIP oplossingen voor zakelijk bellen geselecteerd. We bieden 4 verschillende soorten VoIP oplossingen voor zakelijk bellen. Zo maken we zakelijk VoIP bellen geschikt voor ieder type bedrijf.

Welke van deze vier vormen van zakelijk bellen past het best bij u?

  1. Geen investering in een eigen telefooncentrale en geen onderhoud voor u? Gebruik dan onze bedrijfscentrale in the cloud. We noemen deze dienst Cloud Telefonie.
  2. Liever uw eigen telefooncentrale gebruik voor VoIP?  Dan past onze SIP Trunking oplossing perfect bij u.
  3. Met  3CX trunking koppelen we uw 3CX VoIP telefooncentrale met VoIP.
  4. Met 3CX Hosted VoIP brengt u uw eigen 3CX centrale onder in ons datacenter. Wij regelen alles voor u van eerste opzet tot beheer.

Wij leveren VoIP zonder verborgen kosten voor functies zoals doorverbinden, conferencecalls, keuzemenu’s enzovoort. Onze VoIP omgeving voor zakelijk bellen is toekomstvast en geschikt voor video conferencing, beeldtelefonie, DECT telefonie enzovoort. Zo start u nu eenvoudig en legt u de basis voor toekomstige geavanceerdere behoeftes.

Zakelijk bellen kan ook met behoud van ISDN

Zelfs met behoud van uw huidige ISDN verbindingen bespaart u bij ons op uw belkosten. Met PrioNet VoIP bespaart u op zakelijk bellen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Van kleine eenvoudige oplossingen, tot grote en complexe implementaties. Met PrioNet wordt zakelijk bellen betaalbaar, eenvoudig en schaalbaar.

Neem contact met ons op voor een advies op maat.

PrioNet, VoIP aanbieder

Wij bieden bedrijven in binnen- en buitenland meer telefonie voor minder geld. PrioNet leverde als een van de eersten in Nederland VoIP voor de zakelijke markt.

Meer over ons

Zakelijk internet met PrioNet

Hoogwaardige en betrouwbare breedband netwerken voor uw bedrijfs-internetverbinding. xDSL-, Glasvezel- en Satellietverbindingen. Informeer naar onze zakelijk internet mogelijkheden.

Zakelijk internet