VoIP middels Trunking

Door middel van trunking kun je een VoIP telefooncentrale in je eigen netwerk/kantoor verbinden met de buitenwerld. Zo ben je telefonisch bereikbaar voor anderen. Ook stelt de trunk je in staat met anderen in NL en de rest van de wereld te bellen.

De trunk is dus je verbinding naar buiten. Je kunt een trunk vergelijken met wat vroeger een (traditionele) telefoonlijn was.
Verschil met die traditionele telefoonlijnen is dat een trunk een stuk minder kost.

Om een trunk te gebruiken, heb je een internetverbinding nodig.  je kunt een bestaande internetverbindinggebruiken, maar beter nog gebruik je een separate internetverbinding voor je telefonie. We informeren je graag over de mogelijkheden op je locatie(s)

Trunking levert signalering (IP protocollen) die de verschillende apparaten en IP toestellen in een organisatie met elkaar verbindt.
VoIP middels Trunking is de meest efficiënte manier voor het afhandelen van VoIP en IP verkeer voor bedrijven.
Trunking centraliseert VoIP en IP Services en biedt schaalvoordelen.

Kenmerkend daarbij is de verhoging van Quality of Service. De VoIP kwaliteit obv trunking  overtreft die van old-style VoIP services.

VoIP middels Trunking; de voordelen

Belangrijkste kenmerken van VoIP middels Trunking ten opzichte van traditionele VoIP services zijn:

  • Betere stabiliteit
  • Hogere betrouwbaarheid
  • Betere schaalbaarheid

De hoge stabiliteit en betrouwbaarheid van Trunking ten opzichte van traditionele afhandeling van VoIP en IP verkeer leiden tot lagere costs of ownership en dus kostenbesparingen voor de klant.

  • Lagere costs of ownership
  • Kostenbesparend

Meer informatie over onze Trunking Services

 Beltarieven Trunking incl international top 10 v 1.9.7 2017

 

 

PrioNet, VoIP aanbieder

Wij bieden bedrijven in binnen- en buitenland meer telefonie voor minder geld. PrioNet leverde als een van de eersten in Nederland VoIP voor de zakelijke markt.

Meer over ons

Zakelijk internet met PrioNet

Hoogwaardige en betrouwbare breedband netwerken voor uw bedrijfs-internetverbinding. xDSL-, Glasvezel- en Satellietverbindingen. Informeer naar onze zakelijk internet mogelijkheden.

Zakelijk internet