Cloud telefonie

Dankzij cloud telefonie bent u niet meer afhankelijk van een vaste telefooncentrale. Deze onlinedienst biedt u de vrijheid om te werken waar en wanneer u wilt. Het enige wat u nodig heeft, is een internetverbinding en een geschikt apparaat; Via uw desktop, laptop of smartphone bent u overal bereikbaar. U kunt meerdere apparaten of toestellen gebruiken of neemt simpelweg uw toestel mee, sluit dit op het internet aan en u kunt direct bellen. Ideaal als u op verschillende locaties binnen het bedrijf werkt. Een andere toepassing is bij het werken vanuit huis of onderweg. Medewerkers zijn hierbij door middel van cloud telefonie op hun smartphone, computer, laptop of vaste toestel via internet, bereikbaar voor klanten, leveranciers en collega’s.

Telefooncentrale in de cloud

Omdat de telefooncentrale zich die in de cloud bevindt, beschikt u overal waar u zich bevindt over een uitgebreide bedrijfscentrale. Met handige functionaliteiten zoals doorverbinden, keuzemenu ‘s, afluisteren van voicemails en belgroepen, heeft u de telefonie volledig in eigen hand. Cloud telefonie biedt alle mogelijkheden die u van een professionele bedrijfstelefooncentrale mag verwachten, en meer.

cloudserversOm de telefooncentrale te hosten, bieden wij verschillende hosted VOIP-pakketten aan. U kunt kiezen uit verschillende telefooncentrales en looptijden. Hoeveel telefoonlijnen en telefoonnummers u wilt, bepaalt u zelf. Doordat u een vast bedrag per maand betaalt, komt u niet voor verrassingen te staan. Alle aansluitingen voor uw gebruikers/medewerkers zijn gratis en onbeperkt!

Cloud telefonie zorgt voor hoge beschikbaarheid

Met cloud telefonie van PrioNet beschikt u, via een abonnement, over de functies van de PrioNet telefooncentrale. Deze telefooncentrale staat in een beveiligd datacenter. Deze beveiligde systemen worden door ons beheerd en onderhouden. Ons telefonieplatform en de koppelingen naar de verschillende netwerken zijn meervoudig uitgevoerd. Hierdoor garanderen wij u een zeer hoge beschikbaarheid van uw telefonie en kunt u zich helemaal richten op uw core business.

Dankzij cloud telefonie hebt u altijd en overal toegang tot uw telefonie, zonder de investering in een vaste telefooncentrale. Ingewikkelde en dure telefooncentrales zijn verleden tijd. Dus ook als u niet de rompslomp van een eigen telefooncentrale wilt, past PrioNet Zakelijk VoIP telefonie uitstekend bij uw bedrijf.

Al een eigen telefooncentrale?

Dan kunt u deze met alle functies gewoon blijven gebruiken. Wij verbinden uw telefooncentrale snel en simpel met een SIP Trunk aan PrioNet VoIP Telefonie. Door middel van ‘trunking’ verbindt u uw eigen netwerk/kantoor met de buitenwereld. Sip trunking is een zakelijke VoIP telefonie oplossing.

Wij zijn u van dienst wanneer u cloud telefonie wilt aanschaffen! Neem contact met ons op door te bellen naar 085-2733130.

 

PrioNet, VoIP aanbieder

Wij bieden bedrijven in binnen- en buitenland meer telefonie voor minder geld. PrioNet leverde als een van de eersten in Nederland VoIP voor de zakelijke markt.

Meer over ons

Zakelijk internet met PrioNet

Hoogwaardige en betrouwbare breedband netwerken voor uw bedrijfs-internetverbinding. xDSL-, Glasvezel- en Satellietverbindingen. Informeer naar onze zakelijk internet mogelijkheden.

Zakelijk internet