3CX VoIP telefooncentrale

Met 3CX software beschikt u over uw eigen geavanceerde VoIP-telefooncentrale (download 3CX brochure) Te plaatsen bij u op locatie of centraal in ons datacenter.

PrioNet is preferred VoIP provider en Advanced Certified Partner van 3CX

De 3CX software is bij ons verkrijgbaar:

3CX screenshot

Uitgebreide telefooncentrale

De 3CX VoIP telefooncentrale (software) is een een uitgebreide telefooncentrale met alle functies die u van een professionele telefooncentrale mag verwachten.
3CX is ook leverbaar als Pro versie met uitgebreide callcenterfunctionaliteiten.

De 3CX telefoniesoftware kan gewoon op een Windows server worden geïnstalleerd. De 3CX is een uitermate gebruiksvriendelijke telefooncentrale.

Lage kosten

De kosten voor een 3CX telefooncentrale zijn aanzienlijk lager dan die van conventionele telefooncentrales en andere VoIP centrales.
Al vanaf € 298,- beschikt u over een 3CX telefooncentrale (software) die geschikt is voor 4 gelijktijdige telefoongesprekken.

3CX VoIP telefooncentrale voor klein en groot

De gebruiksmogelijkheden en functies  van 3CX zijn zeer uitgebreid.
De 3CX telefooncentrale is leverbaar in kleinere en grotere varianten, voor enkele losse tot honderden gebruikers, dus altijd passend bij uw organisatie-omvang.
Stapsgewijze uitbreiding naar meer gelijktijdige gesprekken, tot wel 1000 gelijktijdige – is een kwestie van een versie licentie upgrade.

 

3CX VoIP telefooncentrale, de complete telefonie oplossing voor bedrijven

Met 3CX in combinatie met de PrioNet Zakelijk VoIP netwerk beschikt u over de beste zakelijke telefonie-oplossing die u zich kunt wensen.

Onze telefoonnummers worden doorlopend door 3CX getest.
Dit heeft erin geresulteerd dat PrioNet Preferred Provider is voor 3CX en als 1e Nederlandse VoIP provider  in de 3CX software is opgenomen voor volautomatisch configuratie. U koppelt onze nummers dus met 1 druk op de knop aan uw 3CX centrale.  Zo bent  u verzekerd van een goede werking.

Buitenlandse telefooonnummers

Naast Nederlandse nummers leveren we ook snel uit voorraad buitenlandse telefoonnummers en Servicenummers. Deze koppelen we  eenvoudig voor u met uw 3CX telefooncentrale

PrioNet is Vallue added Reseller van 3CX voor de BeNeLux.
Wij beschikken over zeer diepgaande kennis van 3CX.

 

 

 

 

PrioNet, VoIP aanbieder

Wij bieden bedrijven in binnen- en buitenland meer telefonie voor minder geld. PrioNet leverde als een van de eersten in Nederland VoIP voor de zakelijke markt.

Meer over ons

Zakelijk internet met PrioNet

Hoogwaardige en betrouwbare breedband netwerken voor uw bedrijfs-internetverbinding. xDSL-, Glasvezel- en Satellietverbindingen. Informeer naar onze zakelijk internet mogelijkheden.

Zakelijk internet