Vigor 2850 VDSL2
(Wifi optioneel)

Aansluitkosten  225,00 (eenmalig)

Draytek Vigor 2850 Series
De VDSL2 modem/routers uit de Vigor 2850 serie zijn uitermate geschikt voor de klein zakelijke markt. Deze modellen bieden naast een VDSL2 modem ondersteuning voor een ADSL2/2+ aansluiting. Een van de vier LAN poorten kan als ethernet WAN poort worden geconfigureerd, zodat de Vigor 2850 geschikt is voor VDSL, ADSL2+, kabel- en glasvezelverbindingen. Door de WAN poort te gebruiken, kan load balancing, Bandwidth on Demand en WAN connection fail-over worden toegepast. De Vigor 2850 ondersteunt 32 simultane VPN verbindingen en heeft een USB poort, waarop een printer of een 3,5G UMTS/HSDPA modem kan worden aangesloten. De router beschikt over Gigabit LAN poorten voor een snellere dataoverdracht binnen het netwerk.

Key Features:

  • WAN – 1 x VDSL2 Port
  • WAN – Support Fallback to ADSL2/2 + RJ-11( WAN1)
  • LAN – 4 x 10 / 100 / 1000Base-TX LAN Switch
  • VPN – 32 simultane VPN tunnels
  • Ingebouwde firewall
  • 1-port USB Host 2.0 (USB Printer / 3.5G USB Modem)
  • 802.11n wireless* (optie)

Categorie:

Lijntype

Annex A (analoog) of Annex B (ISDN)

WIFI

Met en zonder WIFI leverbaar (optie) (Multiple Input – Multiple Output). Dit houdt in dat meerdere antennes op de router kunnen verzenden en ontvangen. De router maakt gebruik van 3 antennes.

Internet

VDSL, and fallback to ADSL

Modem

Ja

Router

Ja

3G

Ja

LAN

4 poorten

Firewall

Ja

VPN

Up to 32 Concurrent VPN Tunnels

USB

Ja: 2.0 3.5G USB Modem as 2nd WAN (Specific regional variants only) Printer Sharing File System : (throughput with above 2Mbps) Support FAT32/FAT16 File System Support FTP Function for File Sharing Support samba for Windows File Sharing


draytek-vigor-2850n.33803558

The Vigor2850 is een VDSL modem/router met VPN capability.

U kunt  een USB storage device verbinden via de USB poort om bestanden te delen of een USB printer te koppelen.

VDSL2 / ADSL2/2+

De modellen uit deze serie bieden naast een VDSL2 modem, ondersteuning voor een ADSL2/2+ aansluiting. Een van de vier LAN poorten kan als ethernet WAN poort worden geconfigureerd, zodat de router geschikt is voor VDSL, ADSL2+, kabel- en glasvezelverbindingen.

PrioNet, VoIP aanbieder

Wij bieden bedrijven in binnen- en buitenland meer telefonie voor minder geld. PrioNet leverde als een van de eersten in Nederland VoIP voor de zakelijke markt.

Meer over ons

Zakelijk internet met PrioNet

Hoogwaardige en betrouwbare breedband netwerken voor uw bedrijfs-internetverbinding. xDSL-, Glasvezel- en Satellietverbindingen. Informeer naar onze zakelijk internet mogelijkheden.

Zakelijk internet