Vigor 2710 ADSL2
(Wifi optioneel)

Aansluitkosten  146,00 (eenmalig)

Vigor2710 ADSL2/2+ router met VPN.
Het instapmodel van de DrayTek ADSL2/2+ modem/router serie is de zeer complete en gebruiksvriendelijk Vigor 2710 serie.
De strak vormgegeven modellen beschikken over features als VPN, object based firewall en een multifunctionele USB poort.
De n-modellen beschikken eveneens over afneembare antennes, zodat het mogelijk is deze te vervangen door andere antennes.
De nieuwe wifi-standaard (802.11n) is geïntegreerd in deze n-modellen en zorgt voor een snellere doorvoer van data.
Naast krachtige firewall bescherming tegen malicious Denial of Service (DoS) attacks, is de Vigor2710 voorzien van gavanceerde beveiligingsfeatures zoals Stateful Packet Inspection(SPI)  voor een veilig netwerk door het deteceren van aanvallen en het voorkomen van het binnendringen van malicious penetrating packets op uw interne netwerk.
U kunt een USB storage device koppelen via de USB poort of  om files te delen of een USB printer te gebruiken.
Remote VPN toegang 2 simultane VPN tunnels met krachtige DES, 3DES encryptie .

 

Key Features:

  • ADSL2/2+ poort
  • 2 simultane VPN tunnels
  • Ingebouwde object based firewall
  • USB poort voor 3,5G UMTS/HSDPA modem, printer en storage
  • 802.11n wireless* (optie)

 

Categorie:

Lijntype

Annex A (analoog) of Annex B (ISDN)

WIFI

Met en zonder WIFI leverbaar (optie) (Multiple Input – Multiple Output). Dit houdt in dat meerdere antennes op de router kunnen verzenden en ontvangen. De router maakt gebruik van 3 antennes.

Internet

ADSL2/ADSL2+

Modem

Ja

Router

Ja

3G

Ja

LAN

4 poorten

Firewall

Ja: Multi-NAT, DMZ Host, Port-Redirection and Open Port Object-based Firewall MAC Address Filter SPI (Stateful Packet Inspection) DoS / DDoS Prevention IP Address Anti-spoofing E-mail Alert and Logging via Syslog Bind IP to MAC Address Time Schedule Control

VPN

Up to 2 Concurrent VPN Tunnels

USB

Ja: 2.0 3.5G USB Modem as 2nd WAN (Specific regional variants only) Printer Sharing File System : (throughput with above 2Mbps) Support FAT32/FAT16 File System Support FTP Function for File Sharing Support samba for Windows File Sharing


The Vigor2710 is een ADSL2/2+ router met VPN capability. Geschikt voor download snelheden tot 24Mbps en management voor multimedia applicaties.
U kunt  een USB storage device verbinden via de USB poort om bestanden te delen of een USB printer te koppelen.

Firewall / NAT

Voor optimale beveiliging van het netwerk kan gebruik worden gemaakt van de ingebouwde firewall.

De firewall kan policy-based toestaan of blokkeren van in- en uitgaand verkeer. Aan de hand van regels kan communicatie van en naar een netwerk verboden of juist toegestaan worden. De firewall kan op basis van IP adres, poort nummer en protocol worden toegepast. Alle firewall regels kunnen eveneens voor inkomende VPN verbindingen worden toegepast.

Doordat de firewall van de router is voorzien van Stateful Packet Inspection (SPI) worden alle pakketten gecontroleerd op ‘connection state’. Als een pakket volgens de firewall regels wordt doorgelaten, dan wordt het ook gecontroleerd op actieve connecties. Zijn er geen actieve connecties, dan zal de router de pakketten alsnog blokkeren.

DoS / DDoS defense
De router is in staat het netwerk te beschermen tegen DoS aanvallen vanaf het internet. Met een paar simpele handelingen wordt het netwerk beschermd tegen een groot aantal bekende aanvallen zoals port scans, ping of death en onbekende protocollen.

VPN

De modellen uit deze serie beschikken over een geïntegreerde VPN server. Hierdoor kan een VPN tunnel gemaakt worden naar uw netwerk, zonder dat hiervoor een VPN server in het netwerk vereist is. VPN biedt een beveiligde verbinding over het internet naar uw eigen netwerk. Er zijn verschillende vormen van VPN. DrayTek ondersteunt L2TP, IPSec en PPTP.

Met de DrayTek routers is het mogelijk twee netwerken transparant te koppelen. Dit kan door gebruik te maken van de LAN-to-LAN VPN. Met deze VPN tunnel wordt de verbinding opgezet tussen 2 routers. Om vanaf een PC verbinding te kunnen maken met het netwerk, kan gebruik gemaakt worden van een Telewerker profiel. DrayTek stelt een gratis programma beschikbaar om ook een veilige telewerker verbinding op te kunnen zetten.

Bandwidth Management

Met bandwidth management kan de internetverbinding optimaal worden gebruikt. Deze functie bestaat uit 3 onderdelen:

1) Session limit
Met de session limit functie kan het maximaal aantal sessies per IP adres of groep van IP adressen worden aangegeven. Hiermee wordt voorkomen dat één gebruiker alle beschikbare bandbreedte verbruikt.

2) Bandwidth limit
Met behulp van bandwidth limit kan worden aangegeven hoeveel bandbreedte bepaalde IP adressen mogen gebruiken. Er kan een standaard waarde worden ingesteld. Ook kan een groep van IP adressen gedefinieerd worden. Bandwidth limit is toe te passen op zowel up- als download verkeer.

3) Quality of Service
De QoS-functie zorgt ervoor dat datastromen, zowel inkomend als uitgaand, met een bepaalde prioriteit worden behandeld. Er kan bijvoorbeeld per poort of per IP adres de bandbreedte worden aangeven. Quality of Service (QoS) zorgt eveneens voor gegarandeerde VoIP kwaliteit. De toepassing van QoS garandeert dat overige datastromen, zoals HTTP en FTP, geen invloed hebben op de kwaliteit van het telefoongesprek.

PrioNet, VoIP aanbieder

Wij bieden bedrijven in binnen- en buitenland meer telefonie voor minder geld. PrioNet leverde als een van de eersten in Nederland VoIP voor de zakelijke markt.

Meer over ons

Zakelijk internet met PrioNet

Hoogwaardige en betrouwbare breedband netwerken voor uw bedrijfs-internetverbinding. xDSL-, Glasvezel- en Satellietverbindingen. Informeer naar onze zakelijk internet mogelijkheden.

Zakelijk internet