Alle producten

Internet & Bellen Voordeelbundels

Internet & Bellen Voordeelbundels

Ondernemerspakketten Internet & Bellen Met snelle internetverbinding (incl. vast IP Adres) Met handige telefooncentrale en VoIP telefoonlijnen Met zakelijke helpdesk Eenvoudig uit te breiden met uw eigen telefoonnummers De beste oplossing voor de scherpste prijs

Internet & Bellen Voordeelbundels
Inspreken keuzemenu teksten

Inspreken keuzemenu teksten

Het belang van een voicemail inspreken

Een goede voicemail tekst inspreken waarbij mensen het gevoel krijgen persoonlijk benaderd te worden, is heel belangrijk. Dit omdat men eigenlijk op dat moment verwacht iemand aan de telefoon te krijgen, maar in plaats daarvan krijgen zij vaak een onpersoonlijk standaardverhaal te verwerken. Dit geldt niet alleen voor de voicemail, maar ook voor het welkomst- en keuzemenu’s of andere telefonische contactmomenten. Probeer bij alle contactmomenten aan de verwachting van de klant te voldoen of overtref de verwachting.

Een voice-over gezocht

U heeft al enige tijd naar de juiste voice-over gezocht, maar deze nog niet gevonden? Zoek dan niet verder, want PrioNet heeft al geruime tijd ervaring als professionele voice-over. Onze professionele stemactrice heeft al vele honderden teksten ingesproken voor onder andere: • TU Delft; • Bison Kit; • Holiday Inn Hotels; • Diverse radio- en tv-stations; • Grote zorg- en onderwijsinstellingen. Wij kunnen uw welkomsttekst, wordt ook wel voicepromt genoemd, in het Nederlands of het Engels voor u in spreken. Dit doen wij aan de hand van de door u ingestuurde tekst. Deze tekst lopen wij altijd even door en waar wij verbeterpunten tegenkomen zullen wij deze in overleg met u doorvoeren. U heeft vaak maar 1 keer de kans om een goede indruk te maken, dus laat ons u je helpen en maak meteen de beste indruk.

Heeft u nog vragen over de voice-over service van PrioNet?

Bent u geïnteresseerd in onze voice-over service? Of wilt u meer weten over het nut of de werking van een goede voice-over? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085-2733130. PrioNet is dé zakelijke VoIP provider van Nederland, en biedt daarnaast ook meerdere services aan om het telefonisch klant contact te kunnen verbeteren. Bezoek nu onze website en bekijk wat wij naast onze voice-over service nog meer voor u kunnen betekenen.

Inspreken keuzemenu teksten
Routers & Modems

Routers & Modems

Wifirouter kopen

Wilt u een wifirouter kopen of bent u toch op zoek naar een modem? Vaak gebruikt men de woorden modem en router door elkaar, maar wat is nou eigenlijk het verschil? Beide apparaten spelen een belangrijke rol bij uw internetverbinding. Waar het modem zorgt voor een werkende internetverbinding, verdeelt de router het internetsignaal over de apparaten. Routernetwerk kan opgebouwd worden met behulp van kabels, maar het gebeurt tegenwoordig vaker draadloos. Het is ook heel goed mogelijk dat u maar één apparaat heeft, want steeds vaker leveren internetproviders een modem-router. In dit apparaat is dus zowel de modem en de router verwerkt, zodat het binnenkomende internetsignaal vertaald en verdeeld kan worden, door één apparaat.

Draytek router bij PrioNet aanschaffen

PrioNet is De zakelijke VoIP provider van Nederland, maar biedt ook accessoires aan zoals een Draytek routers. DrayTek-routers bieden een uitstekende basis voor het gebruik van VoIP in het achterliggende netwerk. Veel voorkomende routerproblemen, waaronder éénrichtings-audio, het wegvallen van registraties en het niet kunnen doorverbinden, worden voorkomen door een goede router zoals DrayTek routers.

Op zoek naar een router van Draytek Vigor

Het assortiment aan modems en routers van PrioNet bestaat uit de Draytek Vigor serie. De Draytek Vigor is een betrouwbare serie met uitgebreide mogelijkheden die zeer geschikt is voor de zakelijke markt. De meeste modellen uit deze serie beschikken over 2 Gigabit WAN poorten, 5 Gigabit LAN poorten en 4G/3,5G ondersteuning op de USB poorten.

Gemakkelijk een wifirouter kopen bij PrioNet

Wilt u een wifirouter kopen? Dan bent u bij PrioNet aan het juiste adres. Wij bieden een Draytek router assortiment aan. Bekijk ons modems en routers aanbod op onze website. Mocht de door u gezochte apparatuur niet in het online assortiment zijn opgenomen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail: info@prionet.nl.

Routers & Modems
3CX Software

3CX Software

3cx-windows-phone-systems-

Stap 1 Wilt u alle gangbare bedrijfs-telefoniefuncties? Kies: 3CX Standard Edition. Wilt u ook extra functies zoals callcenterfuncties en CRM integratie? Kies: 3CX PRO Edition. Stap 2 Bepaal: aantal gelijktijdige telefoongesprekken (lijnen) dat u wilt kunnen voeren. Stap 3 Kies hieronder uw 3CX pakket. *Elke Editie/Versie biedt gratis onbeperkt aansluitingen voor toestellen/gebruikers !! **Achteraf upgraden naar meer gelijktijdige gesprekken kan snel & eenvoudig.

3CX Software
NL Telefoonnummers

NL Telefoonnummers

Via onze site snel & eenvoudig: Nieuwe telefoonnummers bestellen Uw bestaande telefoonnummers koppelen aan VoIP. U kunt bij ons terecht voor: Nederlandse nummers, buitenlandse nummers uit 140+ landen 0800/0900 Servicenummers, en internationale Servicenummers. Wilt u liever hulp & advies van een van onze collega's, bel ons gerust; 085-2733130

NL Telefoonnummers
VoIP toestellen

VoIP toestellen

Door middel van VoIP belt u eenvoudig via internet. Internet telefonie is de kostenbesparende vervanger van vaste telefonie. Overstappen naar VoIP is heel eenvoudig. Bij PrioNet bent u aan het juiste adres wanneer u een nieuwe VoIP telefooncentrale wilt kopen (3CX) of geïnteresseerd bent in VoIP en de toepassingen die daarbij komen kijken! Al onze VoIP toestellen zijn met een paar klikken aan te sluiten. Binnen een mum van tijd bent u bereikbaar voor uw zakelijke of persoonlijke netwerk. Belt u veel? Dan is het prettig om een headset bij uw toestel te nemen.

Assortiment VoIP toestellen

In ons assortiment van VoIP toestellen komt u verschillende merken en modellen tegen. De meest gebruikte merken van nu zijn Gigaset, Cisco, Yealink en Grandstream. Deze topmerken vindt u uiteraard terug in ons brede aanbod. Naast deze topmerken leveren wij ook het minder bekende SNOM. Waar u ook voor kiest, PrioNet streeft altijd naar de hoogste kwaliteit. Ieder merk kenmerkt zich door zijn unieke functionaliteiten. Bij Gigaset, een product van Siemens, vindt u bijvoorbeeld draadloze handsets en de bijbehorende basisstations. Yealink staat daarnaast bekend om de uitgebreidere receptietoestellen, ideaal voor zakelijk gebruik.

Installatie van VoIP toestellen

De VoIP toestellen configureren wij vooraf voor u. Zo bent u door middel van Plug & Play snel en eenvoudig bereikbaar. VoIP toestellen vervangen traditionele ouderwetse telefoontoestellen. Uiteraard kunt u hiermee ook bellen en gebeld worden door mensen zonder VoIP met een ouderwetse telefoonlijn of mobiele toestellen. Bent u geïnteresseerd in onze VoIP toestellen, of wilt u meer weten over de werking hiervan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-2733130.

VoIP toestellen
Headsets

Headsets

Een headset kopen?

Een headset kopen is niet zo makkelijk als u wellicht denkt. Er is vaak een ruim aanbod, waarbij de verschillen niet direct zichtbaar zijn. U kunt het beslissingsproces voor uzelf makkelijker maken door van tevoren uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Allereerst is het belangrijk om vast te stellen waar u de headset voor gaat gebruiken. Ten tweede is het belangrijk om te weten hoe vaak er gebruik van wordt gemaakt. Aan de hand daarvan kiest u voor een betere of mindere geluidskwaliteit. Hierbij dient u rekening te houden met omgevingsgeluid of ruisgeluid. Ook maakt u een keuze of u een bedrade of een draadloze headset wilt. Als laatste bekijkt u hoe belangrijk het is om de headset en microfoon op maat te kunnen verstellen en of u een headset voor 1 of beide oren wenst.

Bedrade of draadloze headset kopen

U wilt een headset kopen, maar twijfelt tussen een bedrade of draadloze headset. Voordelen van een bedrade headset: • Geen extra batterij; • Betere geluidskwaliteit; • Relatief goedkoper. Voordelen van een draadloze headset: • Bewegingsvrijheid; • Comfortabele houding; • Multitasking. Naast deze voordelen, hebben de gebruikers vaak ook persoonlijke voorkeuren. Dus betrek uw medewerkers in het beslissingsproces, want het is belangrijk dat zij het materiaal goed vinden waar dagelijks mee gewerkt moet worden. Tevreden en gemotiveerde medewerkers presteren uiteraard ook beter en zorgen voor een beter klantcontact. Wist u dat de meeste irritatie van klanten vaak om het klantencontact en de bereikbaarheid gaat? Probeer dit dan ook te voorkomen.

Een headset kopen maar u heeft nog vragen

Wilt u een headset kopen en heeft u de keuze zo goed als gemaakt, maar rest u toch nog een paar vragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. PrioNet biedt naast Zakelijke Telefonie-oplossingen ook accessoires aan. Hier kunt u denken aan headsets maar ook modems en routers of het inspreken van keuzemenu teksten. Onze adviseurs staan voor u klaar, dus laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Headsets
Zakelijke VoIP telefonie

Zakelijke VoIP telefonie

VoIP telefonie staat voor Voice-over IP, wat simpel gezegd bellen via het internet betekent. Als u al een internetverbinding heeft, kunt u deze ook voor VoIP gebruiken. Wij bieden bedrijven plaatsonafhankelijke, zakelijke VoIP telefonie met veel functionaliteit tegen lagere kosten. Bedrijven kunnen bij ons uit meerdere zakelijke VoIP oplossingen kiezen. Zo bieden we onder andere Hosted VoiP (telefonie in the Cloud), SIP Trunks, 3CX Trunks en telefoonnummers uit meer dan 140 landen.

Zakelijke VoIP mogelijkheden bij PrioNet (huidig op website)

• Hosted VoIP: met Hosted VoIP zonder fysieke hardware/telefooncentrale(s) in uw bedrijf. U maakt gebruik van de cloud en verspeelt geen tijd en geld meer aan hosting en onderhoud. Beschik direct over een complete bedrijf telefooncentrale. Inclusief vast-mobiel integratie; de perfecte oplossing voor werken vanaf meerdere locaties of voor onderweg. • SIP Trunking: vervangt uw traditionele ISDN en analoge telefoonlijnen. Ga VoIP bellen met uw huidige telefooncentrale en (systeem)toestellen. Zeg uw vaste KPN-telefoonaansluitingen (ISDN en analoog) vaarwel en bespaar op uw telefoniekosten. • SLA Upgrade: u beschikt altijd over de SLA start. Wat is de SLA start? Support tijdens werkdagen en tijdens kantooruren (9:00 -17:00 uur) op basis van Best Effort. Voor support buiten kantooruren, kunt u hieronder uw SLA Start upgraden.

Zakelijke VoiP mogelijkheden bij PrioNet

Zakelijke VoIP telefonie
Voordeel Bundels

Voordeel Bundels

Voordeel Bundels
Zakelijk internet

Zakelijk internet

PrioNet beschikt over hoogwaardige en betrouwbare breedband netwerken voor uw zakelijk internet gebruik. Wij leveren xDSL-, glasvezel- en satellietverbindingen met hoge beschikbaarheidsgaranties en een SLA die bij past bij uw zakelijk internet gebruik. PrioNet Zakelijk internet ADSL verbindingen ten behoeve van onze VoIP Telefonie worden rechtstreeks gekoppeld aan onze VoIP omgeving. Daardoor bellen onze klanten altijd met de best denkbare belkwaliteit. Uiteraard leveren wij zakelijk internet verbindingen met Quality of Service. Informeer ook eens naar onze Monitoring Services.

Zakelijk internet

PrioNet, VoIP aanbieder

Wij bieden bedrijven in binnen- en buitenland meer telefonie voor minder geld. PrioNet leverde als een van de eersten in Nederland VoIP voor de zakelijke markt.

Meer over ons

Zakelijk internet met PrioNet

Hoogwaardige en betrouwbare breedband netwerken voor uw bedrijfs-internetverbinding. xDSL-, Glasvezel- en Satellietverbindingen. Informeer naar onze zakelijk internet mogelijkheden.

Zakelijk internet