Recht op thuiswerken met VoIP

16 april 2015

Er komt een wettelijk recht op thuiswerken. Na de Tweede heeft ook de Eerste Kamer ingestemd met een initiatiefwet van GroenLinks en het CDA die dat regelt.

Het is nu nog zo dat werknemers alleen een verzoek kunnen doen om het aantal uren aan te passen. Met de nieuwe wet kunnen werknemers ook vragen om thuis te werken en de werkgever kan dat alleen gemotiveerd afwijzen. Hij mag dus bijvoorbeeld niet volstaan met de mededeling dat thuiswerken “in dit bedrijf nu eenmaal niet de gewoonte is”.

De initiatiefwet van GroenLinks-Kamerlid Voortman en CDA-Kamerlid Heerma kreeg in de senaat een ruime meerderheid. VVD en PVV stemden tegen.

Bron NOS

Thuiswerken heeft voordelen voor werkgever en werknemer mits er goede afspraken gemaakt worden.
Met onze VoIP oplossing kan de werkgever eenvoudig de telefonie op de thuiswerkplek faciliteren. Er wordt een slim virtueel kantoor gecreëerd.

  • Onderling gratis bellen.
  • Veel goedkoper naar buiten bellen dan met analoog of ISDN.
  • Onderling chatten en zien wie beschikbaar of in gesprek is.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Hosted VoIP, geen eigen telefooncentrale nodig.

PrioNet, VoIP aanbieder

Wij bieden bedrijven in binnen- en buitenland meer telefonie voor minder geld. PrioNet leverde als een van de eersten in Nederland VoIP voor de zakelijke markt.

Meer over ons

Zakelijk internet met PrioNet

Hoogwaardige en betrouwbare breedband netwerken voor uw bedrijfs-internetverbinding. xDSL-, Glasvezel- en Satellietverbindingen. Informeer naar onze zakelijk internet mogelijkheden.

Zakelijk internet