IT-partners

aansluiten

  • Innovatieve producten

  • Verkoop en technische training

  • Verkoop en technische ondersteuning

  • Aantrekkelijke vergoedingen

 

 

Nieuwe klanten
De verkoop en levering van PrioNet diensten is een goede manier om bij nieuwe klanten binnen te komen.
U kunt de PrioNet diensten in combinatie met uw eigen dienstenportfolio bij potentiële nieuwe klant onder de aandacht brengen.

Bestaande klanten New Business
Daarnaast zijn onze diensten ook een uitstekend te gebruiken om uw bestaande klanten verder aan u te binden en de concurrentie buiten de deur te houden.
Gebruik daarom de PrioNet diensten ook als een aanvulling op uw bestaande dienstenportfolio.

Verkoop
Als IT-partner verzorg u uw eigen aquisitie en verkoop.
Waar nodig kunnen wij u daarbij ondersteunen. Bijvoorbeeld met het maken van besparingsberekeningen of gezamenlijke klantbezoeken.

Techniek
Daarnaast installeert en implementeert u als IT- partner – al dan niet in combinatie met uw eigen diensten – de PrioNet diensten bij de klant op locatie.
PrioNet ondersteunt u waar nodig  op het vlak van techniek.

Belangrijke schakel
Als IT-partner bent u meestal het eerste technisch aanspreekpunt voor uw klanten. U bent dus een belangrijke schakel tussen uw klant en PrioNet.
Als IT-partner kunt u online uw klant-omgevingen beheren en wijzigen en online offertes /aanvragen maken.

Leads
Naast de genoemde verkoopondersteuning voorzien we actieve partners waar mogelijk van leads, ook op op het vakgebied van de partner zelf.
In overleg kunnen Techpartners worden ingezet voor installatietrajecten bij klanten in de regio die zich rechtstreeks bij PrioNet aanmelden.

Training
Wij vinden het belangrijk dat de partijen waarmee wij  een samenwerking aangaan over voldoende Kennis beschikt en een hoge mate van Service & Kwaliteit aan klanten kan bieden.
Om dit te waarborgen worden onze partners getraind op het gebied van Verkoop en Techniek.

Het uiteindelijke doel hiervan is een tevreden klant en tevreden partners.

Vergoedingen
Als PrioNet IT-partner ontvangt u voor de verkoop van onze diensten een aantrekkelijke vergoeding.
De vergoeding is recurring, dus zolang de eenmaal aangebrachte klant de PrioNet diensten blijft gebruiken, ontvangt u een maandelijkse vergoeding van ons over de abonnementsgelden en het telefoonverkeer van die klant.

Levert u technische oplossingen op het gebied van automatisering, datacommunicatie of telecom, dan komt u in aanmerking om PrioNet IT-partner te worden.

Aanmelden als IT-partner

 

PrioNet, VoIP aanbieder

Wij bieden bedrijven in binnen- en buitenland meer telefonie voor minder geld. PrioNet leverde als een van de eersten in Nederland VoIP voor de zakelijke markt.

Meer over ons

Zakelijk internet met PrioNet

Hoogwaardige en betrouwbare breedband netwerken voor uw bedrijfs-internetverbinding. xDSL-, Glasvezel- en Satellietverbindingen. Informeer naar onze zakelijk internet mogelijkheden.

Zakelijk internet