Indien u gebruik maakt van een door PrioNet geleverd buitenlands telefoonnummer Kunt u hiermee bellen en gebeld worden.

Het uitgaande telefoonverkeer wordt via Nederland getermineerd.

Gewoonlijk betalen lokale bellers naar uw lokale buitenlandse nummer uit hetzelfde land (bv een belletje vanaf een lokaal Amerikaans telefoonnummer naar uw Amerikaanse PrioNet nummer) het binnenlandse tarief zoals dit normaal geldt in het betreffende land.
In dit voorbeeld dus het geldende Amerikaanse binnenlandse tarief.
Hiermee is de kostendrempel laag voor een lokale klant in het betreffende land om u te bellen op uw lokale nummer uit hetzelfde land.

U kunt ook uitbellen met uw buitenlandse nummer. Waar u vandaan belt maakt daarbij niet uit. U betaald altijd ons reguliere beltarief voor uw uitgaande gesprekken naar het betreffende land zoals deze gelden vanuit NL. Voor inkomende gesprekken geldt voor u als houder van het nummer naast het starttarief een variabel tarief per minuut dat afhangt van het land behorend bij het nummer. Dit ligt meestal rond de euro 0,04 per minuut.
Onze beltarieven worden gewoonlijk per minuut vermeld maar per seconde afgerekend, zo betaalt u nooit meer dan u verbruikt.

Voor meer informatie over de geldende tarieven voor uitgaand verkeer zie de beltarieven op onze website of neem contact met uw accountmanager op.

PrioNet, VoIP aanbieder

Wij bieden bedrijven in binnen- en buitenland meer telefonie voor minder geld. PrioNet leverde als een van de eersten in Nederland VoIP voor de zakelijke markt.

Meer over ons

Zakelijk internet met PrioNet

Hoogwaardige en betrouwbare breedband netwerken voor uw bedrijfs-internetverbinding. xDSL-, Glasvezel- en Satellietverbindingen. Informeer naar onze zakelijk internet mogelijkheden.

Zakelijk internet